Programem již tradičně provázeli Tomáš Matonoha a Pavel Liška. Adrenalinová soutěž v otevírání ústřic nebyla jako vždy jedinou zábavou. Na hosty čekala také nečekaná překvapení svérázného komika Miloše Knora a majitele restaurantu Janka Martinkoviče, který se konečně po třech měsících vrátil do Brna z koncertu Paula Mc Cartneyho.
Letošní nabídka ústřic pocházela z bretaňské rodinné farmy Davida Hervého a skvěle ji doplňoval výběr německých rieslingů společnosti Bonovino.
Ve vinném baru PETIT CRU si mohli hosté ochutnat další specility, např. domácí italské uzeniny a sýry od manželů Caminati.
Samozřejmě, že nechybělo ani to nejdůležitější! Propracované menu s ústřicemi i bez nich z kuchyně Petra Fučíka a čerstvý grilovaný mečoun, kterého přímo před hosty naporcoval sushimaster Noritada Saito.