SUSHI by TAKAO KUROKI
Díky naší nové posile bude sushi i v době, kdy si náš sushi master vybírá každoroční dovolenou. SUSHI SETY HAMAKAZE nigiri 4, hosomaki 3, futomaki 2 680 Kč DEN EN...
KOISHI ON THE BOAT Neděle 3. 6. 2018
CHAMPAGNE PARTY LOUIS ROEDERER ON THE BOAT BY MERLOT D’OR AND KOISHI Všechny milovníky šampaňského, gurmány a romantiky bychom společně s Merlot d’Or pozvali na Champagne Party Louis Roederer ≈on the boat≈. Nechte se unášet na vltavských vlnách a užijte si...
NÁVRAT ZTRACENÉHO SYNA
MENU MICHALA GÖTHA STŘEDA 23. KVĚTNA 2018 PRVNÍ VLNA 16:30 – 19:30 DRUHÁ VLNA 20:00 – 23:00 amuse bouche SMAŽENÉ VEMÍNKO, kořeněná majonéza z cizrny, shot okurkový salát předkrm ZAVINÁČ...
SILVESTR 2017 v KOISHI
MENU SILVESTR 2017 amuse bouche TARTAR Z TUŇÁKA, wasabi-soja želé, avokádo & ÚSTŘICE, kaiso, sojanéza, tosazu, pohanka 0,1 l Crémant du Jura brut 2011, Domaine Rolet, Jura, Francie studený předkrm SASHIMI...
Vévodkyně a kuchařka – divadlo a gastronomie
Výjimečné divadelní představení v režii Kamily Polívkové spojené se zážitkovou gastronomií vzniklo na motivy románu Ladislava Fukse speciálně pro Mozartův sál v brněnské Redutě. Divadelní inscenaci zahrnující čtyřchodové degustační menu z KOISHI...
VI. ročník Dne otevřených ústřic
Programem již tradičně provázeli Tomáš Matonoha a Pavel Liška.