DEN OTEVŘENÝCH ÚSTŘIC aneb THE OYSTERS
Letošní 9. ročník ročník DNE OTEVŘENÝCH ÚSTŘIC jsme pojali v netradičním stylu. Téma je film. Kam se hrabe Hollywood? Popřípadě Bollywood. Na The Oysters nikoho nehodnotíme (pokud není ústřice), nikdo se...
MENU JANA PUNČOCHÁŘE
STŘEDA 20. BŘEZNA 2019 1. VLNA 16:30 – 19:30 2. VLNA 20:00 – 23:00 – VYPRODÁNO Jan Punčochář pokračuje v seriálu KOISHI DOMÁCÍ–HOSTÉ 0:1 20.3. se Honza postaví do kuchyně KOISHI a za podpory celého týmu...
KOISHI restaurant v LONELY PLANET
V lednovém čísle Lonely Planet magazine se ocitla Česká republika. Autorka článku Jessica Cole společně s fotografem Jonathanem Stokesem se přišli podívat do Brna a nemohli vynechat návštěvu v KOISHI a PETITu....
SILVESTR v KOISHI
Poslední den, kdy ještě neplatí novoroční předsevzetí… amuse bouche ÚSTŘICE shimeji, ponzu pěna, mořské hrozny 0,1 l Crémant du Jura brut, Domaine Rolet, Jura, Francie studený předkrm SASHIMI creative art...
ADVENT v KOISHI
Vánoční doba pomalu ale jistě přichází. Těšíme se na večírky a před koncem roku se snažíme sejít s těmi, na které jsme si v poslední době nenašli dost času. Nejhektičtější...