SILVESTR 2017 v KOISHI

MENU SILVESTR 2017

amuse bouche
TARTAR Z TUŇÁKA, wasabi-soja želé, avokádo
& ÚSTŘICE, kaiso, sojanéza, tosazu, pohanka
0,1 l Crémant du Jura brut 2011, Domaine Rolet, Jura, Francie

studený předkrm
SASHIMI creative art
0,1 l saké Kozaemon Junmai Daijingo, Japonsko

polévka
ZAUZENÉ DASHI & WONTON S KREVETOU A MUŠLÍ
kaviár z mořských řas, edamame, shiitake

teplý předkrm
FOIE GRAS & UZENÝ ÚHOŘ
nashi hruška, unagi omáčka, zázvorový chléb, pomeranč, hrozinky
0,1 l Ch. Bastor-Lamontagne 2004, Bordeaux, Sauternes, Francie

mezichod
SHIZO GRANITA, malinovka

I. hlavní chod
SUSHI
0,1 l Riesling 2014, Manni Nössing, Alto Adige, Itálie

II. hlavní chod
SVATÝ PETR & ŠAFRÁNOVO-POHANKOVÁ RAVIOLA
topinambur, yuzu, asijský bisque, mrkev, mizuna, dýně
0,1 l Saint Véran 2015, Meurgey-Croses, Burgundsko, Francie

dezert
MANGO BAVAROIS
čokoláda, tonka fazole, pomeranč, zázvor, kokos
0,1 l Riesling 2015 auslese, Brauneberger Juffer, Mosela, Německo

petit force
YUZU PROFITEROLES
MUČENKA, ČOKOLÁDA & MARSHMALLOW
SÓJOVÝ NUGÁT & SEZAM

půlnoční přípitek
0,1 l Come des Tallants, zero dosage, Piollot Pére & Fils, Champagne,
Francie

VSTUPENKY JIŽ V PRODEJI.

Menu s víny 4890 Kč/os. / Menu bez vín s přípitkem 2930 Kč/os.

REZERVACI MÍSTA SI ZAJISTĚTE ZAKOUPENÍM VSTUPENKY.

Více informací na koishi@koishi.cz nebo v otevírací době na 777 564 744.

Autor: Koishi

Mohlo by vás zajímat