koishi-300x44
O nás

Základ nabídky KOISHI restaurantu tvoří originálně a moderně pojatá evropská kuchyně snoubená s asijskými prvky.
Osm let vévodil kuchyni šéfkuchař Petr Fučík, aby ho v polovině roku 2017 vystřídal jeho dlouholetý sous-chef Martin Babica, který tedy převzal pomyslné kormidlo restaurantu zaměřeného na euro-asijskou fusion. Nedílnou součástí gastronomické mozaiky KOISHI je japonský sushimaster Noritada Saito.
Prvotřídní suroviny jsou základními kameny filozofie restaurantu, ale zážitková kuchyně je mozaikou mnoha dalších kvalit, bez kterých si naše služby neumíme představit.

Seznamte se s sushimastrem
Noritada Saito

Sushimaster Noritada Saito je rodákem z japonského města Nagoya a má 30 let praxe v rodinném podniku. Všichni jeho předci, kam až jeho paměť sahá, se živili jako sushimasteři, a v tomto oboru pracují dokonce i všichni muži z matčiny strany. Sushi je pro něj životním stylem, jeho životní filozofií.

Lidé v KOISHI

Koncept a fyzická podoba restaurantu KOISHI vznikaly téměř dva roky. S myšlenkou otevřít vlastní provoz si ale Janko Martinkovič začal pohrávat už před desítkami let. Jasnějších obrysů dostal jeho sen roku 2006, kdy se jako ideální místo jeho plánu zrodil nově vznikající gurmánský okrsek Údolní ulice.

Martin Babica

šéfkuchař

Janko Martinkovič

majitel, sommelier

Při vší mimořádné úctě ke zdejšímu sushi doporučuju všem, aby vyzkoušeli druhý rozměr jídelního lístku. Neskutečné! Excelentní harmonie ryzích chutí, kambala s hovězím líčkem, candát s jelítkem, polévka z jeruzalémských artyčoků, kokosová curry polévka, nepochopitelné dezerty - gastronomický vrchol.
Rostislav Křivánek - příspěvek facebook