logo-bile-male
O nás

KOISHI – restaurant zaměřený na ryby a sushi. Základ nabídky tvoří originálně a moderně pojatá evropská kuchyně snoubená s asijskými prvky. Chloubou a vlajkovou lodí jsou čerstvé mořské i sladkovodní ryby v režii šéfkuchaře Petra Fučíka. Akcent na čerstvost surovin vytváří ideální podmínky pro nabídku sushi, které pro vás ve vybraných dnech připravuje japonský sushimaster Noritada Saito.
Prvotřídní suroviny jsou základními kameny filozofie restaurantu, ale zážitková kuchyně je mozaikou mnoha dalších kvalit, bez kterých si naše služby neumíme představit.

Seznamte se s sushimastrem
Noritada Saito

Sushimaster Noritada Saito je rodákem z japonského města Nagoya a má 30 let praxe v rodinném podniku. Všichni jeho předci, kam až jeho paměť sahá, se živili jako sushimasteři, a v tomto oboru pracují dokonce i všichni muži z matčiny strany. Sushi je pro něj životním stylem, jeho životní filozofií.

Lidé v KOISHI

Koncept a fyzická podoba restaurantu KOISHI vznikaly téměř dva roky. S myšlenkou otevřít vlastní provoz si ale Janko Martinkovič začal pohrávat už před desítkami let. Jasnějších obrysů dostal jeho sen roku 2006, kdy se jako ideální místo jeho plánu zrodil nově vznikající gurmánský okrsek Údolní ulice.

Simona Elsnerová

majitelka, manažerka

Janko Martinkovič

majitel, sommelier

Při vší mimořádné úctě ke zdejšímu sushi doporučuju všem, aby vyzkoušeli druhý rozměr jídelního lístku. Neskutečné! Excelentní harmonie ryzích chutí, kambala s hovězím líčkem, candát s jelítkem, polévka z jeruzalémských artyčoků, kokosová curry polévka, nepochopitelné dezerty - gastronomický vrchol.
Rostislav Křivánek - příspěvek facebook