MENU JANA PUNČOCHÁŘE

STŘEDA 7. LISTOPADU 2018
PRVNÍ VLNA 16:30 – 19:30
DRUHÁ VLNA 20:00 – 23:00

Možná nenápadná, pro někoho dokonce neznámá, ale v každém případě velká gastro-osobnost Jan Punčochář pokračuje v seriálu KOISHI DOMÁCÍ–HOSTÉ 0:1.

7.11. se Honza postaví do kuchyně KOISHI a za podpory celého týmu šéfkuchaře Martina Babici vytvoří několikachodové menu.

Po mnohaletém působení v restaurantu Le Terroir působí dnes Punčochář ve vynikající pražské restauraci Grand Cru.

Pro (nejen) brněnské gourmety to bude jistě nezapomenutelný zážitek.

 

vhazování
KRAB A STRACCIATELLA
pečené papriky

1. třetina
MARINOVANÝ JELEN
květák a houby

2. třetina
RAVIOLKA Z TELECÍ HLAVY A DRŠTĚK
rozmarýnový olej

3. třetina
TRESKA, KALAMÁRY
pečené zelí s mákem

prodloužení
SRNČÍ HŘBET
mladé kimchi z dýně, brusinky a omáčka s perníkovým kořením

nájezdy
KARAMELOVÉ VEJCE

 

Cena menu: 1790 Kč/os.

REZERVACE A VÍCE INFORMACÍ NA koishi@koishi.cz NEBO V OTEVÍRACÍ DOBĚ NA 777 564 744.

Autor: Koishi

Mohlo by vás zajímat