MENU JANA PUNČOCHÁŘE

STŘEDA 20. BŘEZNA 2019
1. VLNA 16:30 – 19:30 
2. VLNA 20:00 – 23:00 – VYPRODÁNO

Jan Punčochář pokračuje v seriálu KOISHI DOMÁCÍ–HOSTÉ 0:1

20.3. se Honza postaví do kuchyně KOISHI a za podpory celého týmu šéfkuchaře Martina Babici vytvoří několikachodové menu.

Pro (nejen) brněnské gourmety to bude jistě nezapomenutelný zážitek.

 

JELENÍ CARPACCIO
s lanýžovým olejem a květákem

SMAŽENÉ KREVETY
s arašídovou omáčkou

TRESKA S OMÁČKOU Z ČERNÉHO MÁSLA
houby shiitake

MARINOVANÉ JEHNĚČÍ V BYLINKÁCH
pinie a uzený olej

KRÉM Z PIVNÍHO SÝRU
rozinky a med

KÁVOVÝ DEZERT S MASCARPONE

 

Cena menu: 1790 Kč/os.

REZERVACE A VÍCE INFORMACÍ NA koishi@koishi.cz NEBO V OTEVÍRACÍ DOBĚ NA 777 564 744.

Autor: Koishi

Mohlo by vás zajímat