logo-bile-male
Kariéra

KOISHI, Údolní 11, 602 00 Brno, Česká Republika
Email: koishi@koishi.cz
Telefon: +420 777 564 744

KARIÉRA

KUCHAŘ

Hledáme zodpovědného kuchaře, který chce být nejen zaměstnaný, ale chce rovněž pracovat a tak se podílet na společném výsledku, který ho bude upřímně těšit. Věk 20 – 30 let. Základy angličtiny výhodou.

ČÍŠNÍK / SOMMELIER

Hledáme pracovitého člověka, který miluje práci s lidmi, jídlem a vínem, rád objevuje a učí se novým věcem. Vyučení v oboru nebo praxe výhodou. Věk do 35 let.

Další požadavky:
angličtina
spolehlivost
samostatné myšlení
schopnost pracovat týmově
systematičnost a důslednost

Nabízíme:
vzdělání nejen ve víně (teorie, degustace, stáže, kontakty,…)
přátelský stálý kolektiv
otevřené jednání
rodinnou atmosféru malé firmy

Značka: Spěchá, už včera bylo pozdě

POMOCNÁ SÍLA – SUSHI

Hledáme mladého spolehlivého pomocníka na přípravné práce do sekce sushi. Oceníme pracovitost, pečlivost a poslušnost. Základy komunikace v angličtině podmínkou.

POMOCNÁ SÍLA DO KUCHYNĚ
Hledáme pomocnou pracovní sílu. Mytí nádobí, pomocné práce v kuchyni.

Pokud se chystáte dělat oslavu a hledáte vhodný prostor, slibujeme Vám nezapomenutelný zážitek pro Vás a Vaše hosty, ať už je to intimní setkání, nebo oslava pro 20 osob. Užijte si ji...

Restaurant zaměřený na ryby a sushi
interiér KOISHI

Jednoduchost, promyšlenost, čistota, blízkost, přirozenost, detail, transparentnost, diskrétnost, design.

Interiér restaurantu navrhla Arch. Nicol Gale. Magazín ERA21 roku 2010 uvedl realizaci tohoto interiéru mezi nejlepšími projekty v ČR.